Det regnar inomhus !

Jag vaknade i natt av att regnet vräkte ner ute och inne, nu fattar jag varför det stått en stor hink mitt i hallen, härligt !
Vid åtta hade det slutat regna så jag kunde gå ut med hundarna å sen klarnade det upp och blev en riktigt vacker dag, eftersom jag är själv denna veckan, har jag ägnat mig åt städning, vilket inte har så stor prioritet här annars och jag slängde mig över ugnen, men sen kom Jock som är här för att hägna å jag följde med honom ut på fälten i stället, tänk att det är så mycket roligare med utomhusarbeten! Är det något så när ok väder i morron kan jag fortsätta där själv. Rob kan vara med för det finns rätt mycket får i den hagen oxå…ugnen får vänta…
Just nu väntar jag på rapport från Hebriderna och de tävlande, Mosse och Roy vann igår och Kathy vann i lördags, himla kul!! Jag är bara ”lite” avundsjuk, suck, men det får bli ett annat år, under tiden får jag trösta mig med min favorit serie på TV, Emmerdale och ett glas Strongbow, inte så illa det häller !

3 thoughts on “Det regnar inomhus !

  1. Go mamma=)
    Vad fin din blogg har blivit å helt otroligt vad vacker natur du har hos dej!
    Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *