Landrover, nej tack !

När jag varit hemma 3 dagar åkte Paul till Lottie i Maglarp utanför Trelleborg, han skulle ha kurs i 2 dar och döma IK2 tävling i 2 dar. Jag körde honom till flyget i onsdags kväll i hans bil, den lilla 4hjulsdrivna Freelandern. Eftersom jag aldrig kört den förut var det på tiden att jag fick träna på vägen till flyget i Birmingham, det känns lite konstigt att sitta på höger sida å köra men det går det med.

Där komvi alltså rullandes på motorvägen, gick riktigt finnt, när bilen plötsligt började skaka kraftigt. Först tänkte jag att det var f.. vad vägen var dålig,sen tänkte jag, punktering, det blev bara värre å värre å precis när jag skulle svänga av å stanna small det till ordentligt å jag såg i backspegeln hur det flög delar från bilen bakåt, det var en himla tur att jag var i ytterfilen !! Jag var rätt skakig när jag väl fått stannat bilen, å när Paul kollat under kunde han konstatera att det var 4hjuls driften som flugit åt h…..e. Han ringde en verkstad som sa att det var bara å fortsätta köra ! Det var ju redan soprent under inget mer kunde lossna. Jag var väldigt glad att det inte hände på hemvägen när jag var själv i bilen å det var mörkt ute. Det konstiga var att bilen faktiskt gick bättre efteråt ! Väl hemma igen fick jag inte igen bakluckan på bilen suck, det visade sig att rutan höjt sig ca 1cm så den passade liksom inte in i bilen, fråga mig inte hur det gått till, det är väl sånt som måste hända när man är ensam hemma ! Alla mina illusioner om Landrover är numera döda.

Men om du:

är gör det självare är Landrover bästa valet

har för mycket pengar köp Landrover !

vill fylla dina bästa vänner på verkstans tid, all by your self, kör Landrover !

vill ha lite spänning i tillvaron, du vet aldrig om du når ditt tilltänkta resmål, skaffa en Landrover !

2 thoughts on “Landrover, nej tack !

 1. Hej Karin
  En liten hälsning från Yvonne Karlberg i Rättvik. Trevligt att träffa dig i England och på vägen hem på båten. Vi sågs ju aldrig uppe i Hedemora men jag var där bara på fredagen.
  Hoppas du får det bra i Wales.
  Och appropå Landrover så kan inte jag hålla med. Det är en fantasisk bil. Charmig och enkel. Våra bilar bara går och går och är riktiga slitvargar.
  Ska ställa upp i ett VP på söndag med min unghund, få se hur det går.
  Ha det bra så kanske vi ses igen så småningom.
  Lycka till

 2. Hello Karin

  Ser att du är tillbaka i England igen 🙂 Du kan du lägga ett mail till mig så jag får din mailadress, har en liten fråga till dig 🙂

  Mvh

  Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *