Valpar

Så var då äntligen väntan över, igår kväll kom de ut, fyra små bebisar. Little Bonnie var som vanligt på morgonen så jag tog med henne till kenneln men framåt eftermiddagen började hon bli orolig och när vi kom hem for hon runt i huset som en skållad råtta, plötsligt var hennes vanliga bur inte rätt plats längre utan hon ville absolut in i skrubben i köket så jag bäddade in henne där, men när första valpen anlänt ångrade hon sig och ville ut i buren igen. Bara att flytta igen ! Hon var en mycket orolig och förvirrad liten dam så ”pappa Paul” fick sitta hos henne hela kvällen men när fjärde valpen kommit var hon plötsligt lugn och kommit in i mamma rollen. 1  tik och 3 hanar blev det, en hane har helvitt huvud men de andra ser ut som de ska.

Bonnie och valparna

Bonnies nya valpar

One thought on “Valpar

  1. Grattis grattis till tillökningen 😉
    The pattern of small paws, ahhhhhhhhh 🙂

    ha det jättefint 🙂 kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *