Världens bästa Rob !

blev 2a på sin första riktiga nurserytävling ! Radnorshires andra tävling för säsongen.( Vi missade ju som sagt den första) Uppe på ett berg , otroligt vackert som vanligt, hemma hos Cerrie Browning någonstans utanför Kington. Rob skötte sig exemplariskt och vi fick till riktigt raka linjer och träffade alla grindar och lugnt och fint gick det  ! Så lugnt att när vi kom till delningen tog tiden slut, men jag tror att av alla startande var det bara 5 som lyckades dela, så den va inte lätt ! En av dom fick sen in dom i fållan.

1a  Paul Tomkins- Mac  (30 of med delning )

2a  Karin Haker – Rob (32 of utan delning )

3a  Paul Tomkins -Ben (34 of med delning )

Familjen Tomkins-Haker skötte sig bra !

DSC_0037

Paul och Ben delar !

4 thoughts on “Världens bästa Rob !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *