Mac igen !

Förra helgen åkte vi på nutserytävlingar både lördagen å söndagen. På lördagen var det Radnorshires tredje tävling, Rob gick ganska bra, låg på lite mycket och tog inte kommandot före andra drivgrinden och vi missaden den. Dom var svåra att fålla och där tog tiden slut, så vi hamnade tillslut på 5e plats, lite surt för jag vet att vi kan bättre. Paul vann med Mac, igen, han har blivit riktigt riktigt bra nu. Ben var okoncentrerad och missade oxå grindar och blev 8a tror jag.

På söndagen åkte vi till England, till Dovedale, ett riktigt vackert litet paradis. Ben vann en nurserytävling där för en månad sen och där brukar vara bra, så Paul tyckte vi skulle åka dit. Det var väldigt känsliga får och Rob hade fått upp farten så jag är inte särskilt nöjd !! Ben var fortfarande flamsig å okoncentrerad och missade det mesta. Lilla Mist, kullsyster till Mac startade för första gången och var riktigt duktig, Mac gick som en klocka och ledde när vi åkte därifrån, det var 10 mer hundar som skulle gå, så vi får vänta till tidningen kommer i morron för att se hur det gick, jag kan bara konstatera att vi i sverige verkligen är priviligerade som har Vallreg !! vilken fantastisk tillgång !!

Nu är det Bala sheepdog sale på lördag å söndagar tävlar man helst inte i Wales, för då ska man till kyrkan ! så nästa nursery är nästa onsdag hos oss, igår var det dimma och man såg bara 10 m framför sig hela dan, hoppas det vädret inte hänger i sig för då blir det en kort kort bana !

Nursery banan i Dovedale

Nursery banan i Dovedale

Bergen runt Dovedale

Byn i Dovedale

 

2 thoughts on “Mac igen !

  1. Som vanligt vackra bilder och roligt att läsa och ÄR det möjligen så att du hamnat i ditt paradis?

  2. Som vanligt vackra bilder och roligt att läsa och ÄR det möjligen så att du hamnat i ditt paradis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *