Ugly

heter egentligen Bonnie, men vi har ju redan Little Bonnie så hon har lite olika smeknamn, Ugly bug, Big Bonnie, eller Grey Bonnie. Hon är en otroligt trevlig hund som kom till Paul för träning. Hon är oreggad och hennes härstamning är okänd, för oss ialla fall, men en duktig vallhund som nog haft en tuff uppväxt, skygg och misstänksam mot nya människor. Paul och hon gillade varandra och hon jobbar bra för honom men ägarna skickade tillbaka henne till Paul för han skulle försöka sälja henne istället, troligtvis ville hon inte jobba för dom. Nu blev hon tjuvparad med en av hundarna, Storm, som oxå är pappa till Mac. Tydligen har hon haft valpar en gång förut hos den förra ägaren, först hette det att hon bitit ihjäl dem men det visade sig att hon stått kjedjad någonstans i ett skjul å inte kunde  ta hand om valparna. Nu ligger hon där med 7 fina små bebisar och är en otroligt stolt och duktig mamma.

Little Bonnies valpar är nu 2 veckor och kravlar omkring i köket, hon har hur mycket mjölk som helst så dom är riktigt feta. Titch ska valpa om 3 veckor och nu syns det verkligen på henne, 7 till kanske ? Å vi som har så litet hus…

Uglys valpar

Ugly, inte alls ful, med sina fina barn

Bonnie III

Fynydd Bonnie III

Sam

Lilla söta Sam

Bob

Big boy Bob

Mor å dotter

Little Bonnie  och Baby Bonnie…..

Bob och Sam

Bobby å Sammy

 

One thought on “Ugly

  1. Little Bonnie är bara för söt 🙂
    Mina valpar är också 2 veckor o har oxå lite skumma halvöppna ögon 🙂
    Såg nästan ut som det var ett blått öga (silver eye) på gång på er Sam 🙂
    Hoppas ni håller er varma o torra i huset!!! Ni flyter inte bort i översvämningarna? Eller ni har inte fått lika mkt regn som Angie o Kelvin?
    kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *