Paul

Detta är ganska svårt, men jag känner att jag måste skriva det iallafall. För lite mindre än 1 år sen kändes det som om jag föll ner i ett stort svart hål, det tog mig ett tag att hitta en stege att ta mig upp med men, när jag kom upp var jag starkare och lyckligare än innan och hade lärt mig ett och annat bla att bara jag kan påverka min situation och skapa min egen lycka.

I går följde jag med Paul till sjukhuset, han har inte mått så bra sista tiden och har gjort en endoskopi och en skiktröntgen, och det var inga goda nyheter, cancer i tjocktarmen.

Det kändes vekligen som någon drog undan mattan, som det svarta hålet öppnade sig igen, Paul verkar faktiskt ta det bättre än mig, läkaren verkade väldigt optimistisk, 9 5 % klarar sig, men är det något jag är riktigt bra på, är det att oroa mig. Paul är mest irriterad över att han missar en massa tävlingar i Maj,  för det är då han ska opereras, å sen är det konvalecent tiden, 6 v när han ska ta det lugnt… men vallhundstävlingar är ju rätt lugnt…å han har ju mig som kan köra.

Det jag insåg efter separationen från peter går liksom inte att överföra på detta, den här j…a sjukdomen går ju inte att påverka på det sättet. I stället får vi lära oss att tänka positivt, 95%…Bästa sättet att hjälpa Paul är ju inte att bryta ihop.

Ute blommar körsbärsträden, magnoliorna, och fortsythiorna och det är varmt och skönt…nu gäller det att hitta stegen. På lördag är det vallhundstävling igen.

7 thoughts on “Paul

 1. Så jävligt livet ska behöva vara! Men med så goda prognoser finns det ju stort hopp! Och vilken underbar bild !
  Kram Eva

  • Hej vännen min ! Du ska veta att jag tänker på er. SE alltid framåt,det är det som håller igång mej. Livet är inte lätt . Här lammas det för fullt ,snön är ett minne blott. STORA KRAMEN

 2. Hej Karin. Verkligen fin bild. Tror du hittar den, det gäller att ta bara ett steg i taget och fortsätta klättra….. framtiden kommer bara ett ögonblick i taget.
  Kul med tävling! Kramar Lena

 3. Hej Karin. Verkligen fin bild. Tror du hittar den, det gäller att ta bara ett steg i taget och fortsätta klättra….. framtiden kommer bara ett ögonblick i taget.
  Kul med tävling! Kramar Lena

 4. Hej Karin och Paul!

  Best wishes from springish Sweden! Am up in Kungsbacka judging weekend. Its ok, but miss home 😉 Miss you two too! I can make it for June to UK, will see you later in the summer. And Paul will be strong and get well soon!! /love lisa

 5. Hej Karin och Paul!

  Best wishes from springish Sweden! Am up in Kungsbacka judging weekend. Its ok, but miss home 😉 Miss you two too! I can make it for June to UK, will see you later in the summer. And Paul will be strong and get well soon!! /love lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *