Vackert,vackert !

För många år sedan när jag körde runt på vallhundstävlingar i sverige tillsammans med Barbro K. hade jag ett stående utryck under senvåren, ”Guuud så vackert här är !!” Barbro var tillslut rätt trött på mina kommentarer om allt det vackra runt omkring, men nu är jag där igen ! Jag kan ju inte hjälpa att det är så himla vackert i Wales om våren…overallt… den ena gröna kullen full med betande får efter den andra. Paul är oxå lite trött på att höra mig nu…men jag kan ju inte rå för det, för jag bor i den vackraste del av världen !! Nu har vi haft flera veckor med torka och sol,gräset växer inte så mycket, så lite regn på nätterna hade inte varit fel, men efter höstens allt regn törs man knappt ens tänka det.

Vi har varit på lite tävlingar de senaste helgerna, först Bodfari i norra wales, fredag å lördag, där Mosse dömde en tävling, 4 tävlingar på 2 dar, Paul blev 2a med Arnie i en och Jag och Rob slutade 6a i en novice tävling. Söndagen efter åkte vi till Nigel Watkins tävling i LLandausant där Paul blev 3a med Mac. I lördags var vi i Llangadog, svåra djur och lite knepig bana, nästan 90 starter, Paul blev 2a med Arnie igen, själv får jag träna lite till… men jag startade både Rob och min nya hund Roy som jag Paul köpt till mig, å det känns som det kan bli bra om vi bara får samköra oss lite ! På lördag är det både tävling och en hundauktion som vi anmält lite hundar till. Vi försöker sälja av lite hundar nu när jag ska vara ensam ett tag, känns lite sorligt, speciellt min favorit, lilla Lass kommer jag sakna men hon är oreggad och borde säljas, men svårt blir det att skiljas från henne, hon kommer bli en bra liten vallhund !

Nästa vecka den 5e, ska Paul in till Herefordssjukhus för operation den 6e. Jag hoppas de inte hittar något mer när de öppnar honom, mer än det de redan vet. Sen blir han kvar där ca 10 dar och därefter ska han ta det lugnt i 12 veckor,får inte lyfta någonting som är tyngre än vattenkokaren och får inte köra bil. Jag törs inte säga sjukskriven, för jag vet att han inte kommer hålla sig från hundräningen. Om han får cellgifter eller stomipåse kan de inte svara på förräns efter operationen, hans mål är att vara iform till Wales National i mitten på Augusti men självklart har han redan nu anmält sig till tävlingar i Juni. Skam den som ger sig !

Glöm inte titta på ” bonde söker fru” på måndag den 3e, suck, min lille pöjk, redan giftasvuxen…men intressant ska det bli ! Jiiihaa

vackert eller ???

Paul och Mac vann opentrialen i Pembrokshire och var 3a i Llandausant

Min fina Roy

Lass

min favorit, lilla mysiga goa Lass

One thought on “Vackert,vackert !

  1. jamen det är ju såååå vackert! Och jag förstår att du har svårt att skiljas från den lilla Lass! Och pojkarna är också vackra!!!
    Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *