Min fina lilla Rob

Det är svårt att hinna blogga när vädret är fint och vi försöker att vara ute så mycket som möjligt. När det är riktigt varmt åker vi tidigt på morgonen å tränar å tar siesta mitt på dan och tillbaka på kvällen och kommer inte hem förrän det nästan är mörkt. Mycket har hänt sen jag sist bloggade, Paul har haft sin operation. De tror de fått bort allt och han slapp även påse på magen och någon behandling efter, han repar sig så sakterliga och kommer med mig till hundarna så gott som varje dag. Jag gör alla ”tunga” jobb och han tränar hund !

Vi åker på tävlingar varje helg, Eftersom Paul inte tränade sina hundar på ca 1 månad har det väl inte gått så väldigt bra än men de är nog snart iform igen, han har blivigt 2a med Mac en gång och 6a med Arnie, så de är på G igen. Roy går riktigt bra ibland, vi har varit placerade på några novice tävlingar ( klassen för hundar som inte vunnit någon opentrial) och där emmellan har vi haft några riktiga botten napp.

Men min stora stolthet är min lilla Rob !! Han vann sin första opentrial för 3 v sedan på Eastnor estate ! Banan var inte så stor men inte allt för lätt, jag såg honom inte i upptaget och första delen av framdrivningen men han han fixade det så finnt och tog alla kommandon så bra hela vägen runt ! Jag får så många fina kommentarer från duktiga förare här om honom, det är så roligt att tävla med honom. Han är numera oxå ISDS reggad och har just nu sin första tik på besök här, dessutom ska vi tävla Welsh national i Augusti, fredagen den 13e !! start nummer 65 ! Han har kommit långt på ett år, min lilla stjärna.

Vi parade Macs mamma Meg med Macs far Storm igen och 1a Juni fick hon 4 tik valpar, allt gick bra och de växer bra, de är de lugnaste valparna vi haft, men det var Mac oxå som liten ( och är fortfarande ). Två svart vita och två trefärgade.

I dag är det inte så varmt så idag kan vi träna mitt på dan och kanske ta en tidig kväll, på fedag är det visst midsommar vilket de inte firar här, så det blir nog lugnt, jag har ialla fall köpt en grill som vi ska inviga, här är de inte så grill tokiga som vi i sverige, men lite sill å lite grillat får vi ju ha ! Sedan blir det till att ladda inför lördagens tävling i Islwyn och söndagens domar seminarium.

Trevlig midsommar allihopa !

Megs valpar

Megs fina tik valpar !

Pauls valp

Pauls lilla tjej

svartvita töserna

en av dessa ska jag ha kvar

än så länge namnlös men såå söt !

Rob

Min fina duktiga Rob !

One thought on “Min fina lilla Rob

  1. Fy fan vad bra han går Rob!!!! 🙂 Well done you och lycka till på sommartävlingarna 😉
    kraaam
    ps. blev det en nubbe på midsommarafton?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *