Slav framför TVn 19.00 varje vardag !

I den brittiska livsstilen ingår att man tittar på sin favorit såpa varje dag, sen diskuteras handlingen i morgonprogrammen och i många andra program, de har sin egen prisutdelning en gång om året och de tas på allra största allvar. Den största är Coronation Street, eller Corrie som den kallas, den har gått längst av alla, ca 100år tror jag och vinner de flesta priser tillsammans med East Enders. De andra är Emmerdale, Doctors och Hollyoaks. Om någon skådespelare hoppar av , speciellt efter lång tid i serien blir det stor uppståndelse och upplösningen diskuteras i dagar. Här är det inte ”fult” som i Sverige att titta på såpor, det gör nästan alla, självklart även jag, å det är ju inget jag börjat med här, å nej Emmerdale har funnits med i mitt liv sen den började sändas i Sverige, men man kan väl säga att det verkligen blommat ut här och nu, den går varje vardag klockan 7 med dubbelavsnitt på torsdagar, jippie. Allt skall dessutom vara i nu tid, sänds den på långfredagen handlar det om långfredagen. Är man då slav under Emmerdale som jag, kan det komplisera livet lite ibland, jag måste ju vara hemma klockan 7 varje vardag !!! Annars får jag sitta där 07.30 på morgonen i stället å se reprisen. Fast man kan se det på datorn på ITV play danefter, eller omnibus avsnitten på lördag förmiddagen. I dag är det torsdag och dubbelavsnitt och jag väntar med spänning på att få se om Katie och Andie ska bli ihop igen, om Maizie ska komma tillbaka å rädda Ryan från fängelse å ska Bob berätta för Lizzie att han inte har några känslor för henne ???? viktiga frågor detta. Så nu gäller det att förbereda ”The tea” redan nu så jag kan sitta där framför TVn i lugn och ro med en kopp te m mjölk i å bara njuta !!  19.00-19.30 och 20.00-20.30. I LOVE IT !!

I brist på Emmerdale bilder kommer det några på våra fina yngsta förmågor Fynydd Jo och Fynydd Maggie 15 v.

Jag och Lilla JoJag och lilla Jo

Fynydd JoFynydd Jo

Keen JoKeen liten Jo

Fynydd MaggieFynydd Maggie

Liten fin MaggieLiten fin Maggie

Liten Maggie "vallar"Liten Maggie 15v vallar får

3 thoughts on “Slav framför TVn 19.00 varje vardag !

  1. Hej karin!!! Jag kommer slutet nov-början dec. Måste se all wales finalen och träffa er lite 🙂 Fina bilder!!! Vem är föräldrar till Jo och Maggie? Hur går det för din fina Katie? kraam på er båda!! 🙂

  2. Hej!
    Vilken fin bild på dig och Jo! Snygg är du, Wales och livet där ser ut att göra dig gott:-) Inte för att jag kan någonting om vallning men båda valparna har så intensiva blickar, det ser ut som om de har väldig koll på vad de håller på med! Söta är de också! Grattis till alla bra resultat på tävlingarna! Willy och jag stötte på en älgko med två kalvar i skogen idag, som tur var hann han inte se dem innan jag hann koppla! Alla tre stelnade bara till och stirrade på oss och jag gick MYCKET FORT vidare. Det var vårt andra möte, förra gången var de på långt håll men idag rätt nära, 5-10 meter. Vi går nog vår långpromenad längs med stranden i morrn…..
    Kram!

  3. PS Måste jag bara berätta att Anna också tittar på Emmerdale av och till och då ser jag också en snutt då och då! Det verkar inte vara några ”gamla” kvar och vart tog egentligen Jack vägen!!! Det måste vara minst 25-30 år sen han försvann….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *