Jakten på julgranen

Självklart skulle vi ha en riktig gran ! Vi åkte runt till några ställen och kollade granar, alla var dom ca 1 meter höga och jätte vida,  jätte fula å jätte dyra. De flesta var redan inpaketerade i plast så tillslut gav jag upp, å för första gången bestämde jag mig för att det får bli en plastgran ! Men varför ha en grön gran när det ändå är en låtsas gran, svart eller vit fick det bli, jag köpte lite kulor vid samma tillfälle och tänkte att det är ju 1 vecka kvar till jul så jag hinner ju köpa mer.. Det är bara det att engelsmännen sätter upp sina julgranar inne minst 1 vecka före jul och sen säljs inge mer pynt, slut överallt ! Suck jag har varit runt överallt, fanns inget mer att få tag på den här veckan, å ingen belysning, för det enda som fanns kvar var belysning i massa olika färger vilket jag inte ville ha. Men den blev rätt fin ändå, min lilla frostskadade engelska gran.

Här är massor av snö, Powys finalen blev inställd och vi vet inte om tävlingarna mellan jul och nyår blir av än, i morron firar vi svensk jul med skinka, köttbullar å glögg och massa annat gott och på juldagen firar vi engelsk jul med Pauls mamma och några av hans syskon, det ända jag saknar är julmust och tre barn…

GOD JUL allesammans !

julgranen 2010

 

2 thoughts on “Jakten på julgranen

  1. Hehehehe, snygg gran, men inte rätta Skånestuket 😉
    Min resa har snöat bort, men det förstår ni? Fy farao vilket väder!!
    Kraam o massor av hälsningar från vita Maglarp! 😀

  2. Hej Karin och God fortsättning! Granen ser ju ut att komma från Hollywood 🙂 Verkar som ni är lika insnöade som vi. Men troligen får du nog vår snabbare än oss… jag längtar!
    Får kanske se till att komma iväg åt ert håll snart.
    Allt Gott , Kram L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *