Hundar till salu !

Vintern i Wales är äntligen över ! Det har varit väldigt lite snö men mycket regn, men nu har vi haft en fantastisk mars månad, såklart att vi har snö nu då i April, men det går väl snart över !

Vi har varit på våran första opentrial för i år, i Pembrokeshire, bra arrangerat men svåra får, inte så vana vid hund så rätt vilda, Arnie kom 2a på morgonen, väldigt bra för den gamle som haft ledigt hela vintern, Maid var inte så dålig,ca 10e plats, Rob aldeles för het för dagen kan vi väl säga…Paul körde en unghund, Spot, men det var lite för svårt för honom med de vilda djuren för honom, han är bara 2 år och en bra hund,han är till salu och skulle nog passa bra i sverige eller europa, han är full tränad till IK 2 standard.

Nästa helg är det tävling igen så det är som vanligt bara träning som gäller nu ! Vi har i år en del fina unghundar, jag har en trevlig dotter till Rob som är väldigt kul att jobba med och så har jag några underbara 6 månaders, 2 inköpta med intressanta linjer och 2 parningsvalpar efter Rob som ser sååå fina ut.

Vi hade parat 3 tikar, Flower fick en dödfödd valp, Meg blev inte dräktig alls och Titch fick diabetes halvvägs in i dräktigheten, hon såg tidigt dräktig ut men så blev hon dålig och troligtvis tillbaka bildades valparna,alla utom 1, som föddes men var slö och hade svårt att hålla värmen och dog efter 2 dagar. Vi parar troligtvis någon av ungtikarna i sommar. Jag kommer oxå att köpa in några valpar från bra föräldrar och ta med till sverige i höst för att sälja,de kommer då att vara ca 4-6 månader, så om nån vill ha en valp eller unghund från Wales är det bara att höra av sig till mig ! Så fixar vi det ! Men först ska jag få roligt besök från sverige nästa vecka,DET ser jag verkligen fram emot !

Bild

Till Salu ! Spot

Bild

Bild

 

2 thoughts on “Hundar till salu !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *