Huset fullt med vildar, igen !

Nu har det ösregnat och haglat och båst i en vecka, så som det bara kan göra i Wales, ån i tränings hagen är lika hög som vid höst stormarna och bron ligger under vatten, kul ! inte ett dugg ! Inspirerar inte till att träna ,varken unghundar eller tävlingshundar, hundarna inne för träning tar ju så klart prioritet, resten har gått lite på halv fart.

Barbro och Jörgen Klingborg var här och hälsade på förra veckan, så himla kul att ha dom här ! Jag hade fixat ett par valpar till Barbro som hon tog med sig, Moe och Viv, dom hade bott inne hos oss i ca 2 månader och det blev tomt och tyst när de reste, i ca 2 dagar, å sen flyttade lilla svarta Sam in. Jag har sett hans mammas kullsyster och Sams pappa på tävlingar och dom är verkligen jätte fina och har verkligen intressant härstamning, så jag beställde en valp å det ska verkligen bli spännande att se vad som blir av honom, han är i alla fall väldigt intresserad av får redan!

Igår flyttade oxå Happy och hennes bror in, de kommer från Glyn Howells, Happy ska till Tomas Westman och är yngre helsyster till Karin Söderbergs Jim, så nu är det full fart igen !

Vi har oxå parat två tikar denna veckan , Meg som är mamma till Pauls Mac fick åka till Hugh Francis Moss (pappa till Mosses Davey och Gunnel Boströms Dax) och en av ungtikarna, Katie är just hos John Bowens Kit, Katie är dotter till Pauls duktiga hundar Titch och Arnie, och planen är att köra henne i nästa års nursery och sälja henne sen men ta en kull valpar först.

Tävlingsäsongen har startat med tävlingar varje helg, Paul har blivit placerad nästan i varje med Mac och Arnie. Arnie går bättre en någonsin nu, igår hade han en fantastisk runda fram till fållan där han missade första försöket och djuren rundade nästan fållan innan de gick in och de blev istället 2a efter Kevin Evans och hans Spot, med Paul och Mac som 3a. Vår Spot som är till salu har oxå startat flera gånger och fullföljt svåra banor, Paul är väldigt nöjd med honom, han är en stark och bra hund !

Nu är det dags för mig att dra på mig regnkläderna och gå ut med ett gäng hundar, när det slutar regna ska jag ta med mig kameran och fota lite valpar men till dess får ett foto på gårdagens runner up L’minster Arnold duga.

Paul och Arnie när de vann Champion of the Peak

Fynydd Katie

nyparad Katie , dotter till Arnie och Titch !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *