Lite uppdatering bara

Det var väldigt länge sedan jag uppdaterade bloggen, kanske dags att göra ett försök igen då. Allting flyter på som vanligt dvs vi tränar hundar och åker och tävlar så ofta vi kan. South w North Wales Nursery Championship gick utanför Tywyn i North Wales i lördags, och det REGNADE och blåste enormt ! Jisses altså, man gick inte gärna ur bilen. Paul hade kvalat in lilla Bethan till South lag. Jag lyckades inte lika bra med Holly så vi kom inte med. Jag tyckte Bethan gick riktigt bra och blev lite förvånad när poängen kom ut och dom slutade på 12 plats. Kevin Evans vann, som vanligt..

Vi kommer att åka på några Opentrials i mellandagarn sen får vi vänta till April innan det blir några fler, under tiden tränar vi unghundar och de som är inne för träning. Vi skulle ha parat Pauls Bess med Rob men hon har inte löpt på väldigt länge och nu känns det som det är i senaste laget så det får nog vara. Men jag har 2 nya Rob valpar här hemma, parningsvalpar, Maya och Kinloch Rory, spännande !

Det har regnat här mycket mer än det brukar, varje dag, jätte mycket, och blåst. När vi åkte från Tywyn i lördags stod massor av åkrar under vatten, vi har tur för vi bor högt och även vårt träningsfält klarar sig bra, i Cumbria evakuerar man folk, vägarna försvinner och land bara flyter iväg. Fruktansvärt.

Våran hemsida ligger nere och en ny är på gång, Världens bästa Malin hjälper mig göra den och den ser så fin ut !! Ny adress blir det oxå

www.fynyddsheepdogs.com

Ha en underbar Jul och Ett Gott Nytt År alla vänner

Skulle lagt upp en bild på Rory men har glömt hur man gör, MALIN hjälp !!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *